Home / Services / Inruil of inkoop

Inruil of inkoop

Inruil of inkoop

Bij Futurebikes is het altijd mogelijk om uw oude scooter in te ruilen.
Al heeft deze veel kilometers afgelegd, heeft deze schade geen probleem. Ook als uw scooter nog heel nieuw is en heel weinig kilometers gereden, of u wilt graag van snor naar brom of u wilt eens een ander model of kleur, alles is mogelijk! U bent altijd welkom!

Ook is het mogelijk om uw scooter aan ons te verkopen, wel of niet bij ons gekocht dat maakt niet uit. U mag daar gewoon voor langs rijden. Wij kijken dan wat de marktwaarde van uw scooter is en u beslist of u hem daar voor wilt verkopen.

Naast het inruilen en verkopen van uw scooter hebben we nog een service.
Wij bieden de mogelijkheid uw oude of kapotte scooter/bromfiets in te nemen. Ons team verzorgt een vrijwaring zodat u geen verzekeringsplicht meer heeft, dat kan een bekeuring van €320,- besparen. Ook al staat uw scooter of bromfiets bij u in de tuin of schuur zo lang het kenteken op uw naam staat bent u verplicht verzekerd te zijn volgens het RDW.

Dit is een unieke service die wij u kunnen bieden! Meer informatie? Neem contact met ons op of kom langs in onze winkel.

Wij zijn een inname punt van Scooter Recycling Nederland, lees hier meer over op deze pagina
De scooter dient dan te worden ingeleverd door de eigenaar incl. compleet kenteken, wij doen dan de scooter vrijwaren voor u.
(Wij nemen geen kale frame’s aan.)