Home / Services

Services

Services

Om optimaal te kunnen genieten van jouw scooter is het van belang dat het voertuig de juiste service krijgt. Daarom staat een goede service bij Futurebikes voorop. Bij Futurebikes bieden wij verschillende services aan zoals onderhoudsbeurten, haal en brengservice voor scooters, demontage en de verkoop van scooters. Naast deze diensten kun je bij ons ook terecht als je ondersteuning nodig hebt bij schade aan je voertuig. Wij zullen dan een rapport voor je opmaken van de schade aan het voertuig. Voor het opstellen van het schaderapport rekenen wij €150,00. Wordt het voertuig bij ons gerepareerd betaal je deze kosten niet. 

Daarnaast ben je ook voor het inruilen of verkopen van jouw scooter bij ons aan het juiste adres. Futurebikes is namelijk een erkend inleveradres voor scooter recycling Nederland. Je kunt jouw scooter of motor bij ons inleveren met het kentekenbewijs en tenaamstellingscode en wij voorzien je van een vrijwaringsbewijs waarmee de verzekering stopgezet kan worden. 

Heeft jouw scooter een onderhoudsbeurt nodig of wil je jouw scooter inruilen? Neem dan telefonisch contact met ons op via 015-3617500 of stuur een mail naar info@futurebikes.nl en onze medewerkers helpen je graag verder. Uiteraard ben je ook van harte welkom in onze showroom in Pijnacker.