Home / Onderhoudsbeurt

Onderhoud

Onderhoudsbeurt aan je scooter

Door uw scooter goed en tijdig te laten onderhouden voorkomt u hoge kosten voor reparaties in de toekomst. Bovendien is het onderhouden van uw scooter van groot belang voor de veiligheid. Doorrijden met versleten onderdelen is niet alleen onveilig, maar kan ook de rest van de scooter beschadigen. Futurebikes adviseert u daarom om uw scooter regelmatig te laten controleren, u kan hier dan ook terecht voor een onderhoudsbeurt voor uw scooter. Op afspraak wordt de onderhoudsbeurt voor u uitgevoerd. 

Wij bieden twee onderhoudsbeurten aan, namelijk een kleine onderhoudsbeurt en een grote onderhoudsbeurt. De eerste kleine onderhoudsbeurt dient plaats te vinden als de scooter 1 jaar oud is of 500 tot 1000 kilometer heeft gereden. De tweede grote onderhoudsbeurt is nodig als de scooter 2 jaar oud is of 2000 kilometer heeft gereden. Na deze beurten is het aan te raden om na iedere 2000 kilometer een beurt te laten uitvoeren. 

Alvorens wij een onderhoudsbeurt uitvoeren zullen wij in goed overleg de prijs met elkaar doornemen. De prijs voor een onderhoudsbeurt is mogelijk afhankelijk van de staat van de snor/bromfiets en of dit een 2-takt of 4-takt versie is. 

Voor het maken van een afspraak voor alle merken en modellen kunt u bellen met 015-3617500