Home / Onderhoud en reparatie

Onderhoud en Reparatie

Onderhoud en reparatie

In onze moderne werkplaats van totaal 120 m² kunt u terecht voor alle onderhoud/reparatie werkzaamheden.
Het onderhoud van uw scooter is vakwerk, maar dat kunt u geheel aan het team van Futurebikes toevertrouwen!
Alle monteurs zijn in het bezit van diploma’s, de nodige ervaring en hebben het beste gereedschap binnen handbereik!

Voor onze werkplaats is het voor u en voor ons het beste als u van te voren een afspraak maakt. Wij kunnen er dan voor zorgen dat uw scooter die ’s morgens tussen 9:00 uur en 10:00 uur gebracht is diezelfde dag weer voor u klaar staat! Ook is het mogelijk uw scooter de dag er voor te brengen. We hebben de unieke service dat u een vervangende scooter of brommer kunt huren voor de dag dat uw scooter bij ons in de werkplaats staat.

De dag dat uw afspraak is, komt u naar de winkel en wij nemen dan alle werkzaamheden en klachten van u aan. Nadat wij dit verwerkt hebben in ons systeem, gaat een van onze monteurs met uw scooter aan de slag.

Reparatie

De monteur bekijkt uw scooter en begroot voor u de reparatie kosten, indien noodzakelijk neemt de monteur contact met u op om te overleggen. Altijd fijn als u niet onverwacht op hoge kosten word gebracht.

U ontvangt van ons een bericht als uw scooter of bromfiets weer gereed staat, u kunt bij ons betalen per pin of contant. Bij het ophalen overleggen we duidelijk wat er aan uw scooter is gedaan.

U mag van ons kwaliteit verwachten, daarom krijgt u bij Futurebikes 3 maanden garantie op uw uitgevoerde reparatie.

Hoe dan ook, wij staan ook op dit vlak graag voor u klaar!