Home / Fietsen / AGM Fatbike GT250

AGM Fatbike GT250

€ 2.199,00

Staat

Nieuw

Kilometerstand

0,00 km

Jaar

2023

Motor

250 Watt achterwiel motor

Fiets Details

Staat

Nieuw

Merk

AGM

Model

GT250

Jaar

2023

Prijs

€ 2.199,00

Kilometerstand

0,00 km

Kleur

Zwart

Antirobos-slot

Slot optioneel

Motor

250 Watt achterwiel motor

Fiets Omschrijving

De unieke AGM GT250 elektrische fatbike heeft een topsnelheid van 25 km/u en een actieradius tot 80km. Daarbij is er voor deze fatbike geen helmplicht, geen verzekeringsplicht en weinig onderhoudskosten.

 

Specificaties: 

 

Led verlichting: Zowel voor als achter is de fatbike voorzien van LED verlichting. De LED verlichting is efficiënt in stroomverbruik en geeft optimaal zicht.

Digitaal Display: Het handige digitale display van de fatbike geeft alle belangrijke informatie overzichtelijk weer. Onder andere de huidige snelheid, gereden afstand en het batterijniveau zijn in één oogopslag te zien. Het digitale display is zo ontworpen dat deze zeer laag in energieverbruik is.

Steps: De Fatbike is standaard voorzien van passagier steps. Hiermee kan je dus onbezorgd toeren met z’n tweeën.

USB Lader: De Fatbike is standaard voorzien van een USB poort aansluiting op de Accu.

Shimano 7 Speed versnellingen: De Fatbike is voorzien van Shimano 7 speed versnellingen. Hiermee kan je  probleemloos soepel schakelen.

Uitneembare Accu: De Fatbike is voorzien van een uitneembare LG Lithium-ion 48V 12.8Ah accu met 614Wh. Hiermee heeft de AGM GT250 een actieradius op Economy mode van 80km en op Full power 60km.

Trapondersteuning: De Fatbike is voorzien van een 250 watt achterwielmotor. De motor heeft 5 verschillende trapondersteuningsstanden, deze zijn eenvoudig in te stellen via de besturingsknoppen op het stuur.